Snel weer omzet met een speciale Click & Collect webshop?

Ben je een ondernemer en wil je graag weer wat omzet? Ontvang weer klanten in je winkel met een basis webshop vanaf €450.

Speciaal ondernemerstarief!

Snel weer klanten binnen voor slechts €699 €450.

Nu alle 'niet-essentiële' winkels al meer dan twee maanden gesloten zijn, snakken klanten naar het oude gevoel van winkelen. Maar voor u, als ondernemer, is een webshop opzetten ook lastig. Zeker als ophalen ook nog eens op afspraak moet. Wij als student verzorgen uw website voor slechts €450, zodat ú weer klanten kan ontvangen.

Hoe werkt het?

Wij installeren voor jou een WordPress-thema en koppelen die aan jouw domein. Daarna installeren wij WooCommerce, de software waar bestellingen door worden beheerd. We zorgen er voor dat u betalingen kunt ontvangen. Je domein en hosting regel je dan zelf.

Technisch onderhoud en alle periodieke kosten in één prijs

Helemaal nergens meer omkijken naar? Voor €119 per jaar heb je nergens meer omkijken naar en ben je verzekerd van een goed functionerende en snelle website. Af en toe een aanpassing aan de site? Dat verzorgen we dan ook voor jou. Stuur ons een mailtje en het wordt geregeld.

Reserveren domein en hosting
Modern design
Een webshop waar u jarenlang mee vooruit kunt
Gebouwd op WordPress & WooCommerce
Makkelijk producten en bestellingen beheren
Installatie op eigen hosting, dus volledig jouw eigendom, of besteed het uit en betaal een vast bedrag per jaar voor alle kosten
Zeer snelle levertijd, vaak al binnen 1 week.

Enthousiast? Nog een vraag?

Google Mijn Bedrijf

Nog makkelijker gevonden worden op Google met een speciaal Google bedrijfsprofiel?

Voor €99 maken wij een speciaal bedrijfsprofiel aan op Google, zodat je nóg makkelijker gevonden wordt. Met routebeschrijvingen, openingstijden én reviews!

Onze diensten

Websites voor iedere zzp’er voor een zeer scherp tarief

Een professionele en betaalbare website voor iedere zzp’er. Onze websites draaien op WordPress, één van de meest veelzijdigste websitesystemen ter wereld. Er is een enorme keuze in het aantal ontwerpen dat wij bieden: je kunt kiezen uit meer dan 350 designs!

Ook voor webshops is er keuze genoeg. Voor het speciale ondernemerstarief van slechts €450 heeft u een standaard webshop waar u jaren mee vooruit kan. Of een webshop die naadloos aansluit bij uw huisstijl? Ook dat kan!

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een eigen thema voor een WordPress webshop te kopen. Dit kan bijvoorbeeld bij websites als themeforest.net, waar je keuze hebt uit duizenden premium webshop designs.

Na het kiezen van een design, installeren wij WordPress op je domeinnaam en zorgen er voor dat alle technische zaken geregeld worden.

Vraag snel een website aan

Heb je nog vragen over één van onze pakketten of services? Of wil je graag zo snel mogelijk een website hebben? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar rjs@ralphjsmit.com en je hoort snel van ons!

Geschatte reactietijd: binnen 1 werkdag.