Goedkoop website laten maken? €429!

Wil jij gewoon snel en simpel een website voor jouw bedrijf? Wij regelen dat voor een totaalprijs van slechts €429! Binnen twee weken live en alles geregeld.

Wat kost een website laten maken?

Goedkoop en snel een website

Wil jij een website laten maken voor jouw bedrijf, maar er niet te veel geld aan uitgeven? Je bedrijf promoten gaat tegenwoordig niet meer zonder een website. Wij maken gerichte websites met een door jou gekozen ontwerp. Zo heb je altijd een website die bij jouw bedrijf past!

Wil je een website die gebruiksvriendelijk en professioneel is? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Gegarandeerd een goedkope website met een professionele uitstraling!

Professioneel ontwerp

Stap 1: kies je ontwerp

Als eerste kies je een ontwerp voor je nieuwe website. Er zijn wel meer dan 350 ontwerpen beschikbaar, dus er zit altijd iets voor je bij. Elk ontwerp verzekert je van een website met een professionele uitstraling. Bovendien weet je vooraf exact hoe je nieuwe website er uit komt te zien!

Bakkerij

Garage

Kerk

Alle Jupiter X ontwerpen

Alle ontwerpen bekijken?

Wij bieden alle website-ontwerpen aan van Jupiter X, één van de meest gebruikte thema’s met WordPress ontwerpen ter wereld. Elk ontwerp is geoptimaliseerd voor conversie en verzekert je van een professionele website. Bovendien weet je van tevoren exact hoe je nieuwe website er straks uit komt te zien!

Sport & fitness

Fotografie

B&B

Tekst en afbeelding

Stap 2: bepaal wat er op de website komt

Als het ontwerp helder is, ga je bepalen wat er op de website moet komen. Dit kan heel simpel, bijvoorbeeld in een e-mail of een Word-bestand. Dit kun je later altijd nog aan laten passen. Ook is het professioneel om foto's op je website te gebruiken. Bijvoorbeeld van projecten die je hebt afgerond of van je winkel.

Je nieuwe domein

Stap 3: kies je domein

In deze fase is het belangrijk om te kijken welk domein jij wilt gebruiken voor je nieuwe website. Je kunt makkelijk bij bijvoorbeeld Vimexx checken of jouw domein nog beschikbaar is. Ook moet je een hosting pakket afsluiten. Dit kan gelukkig al vanaf €0,45 per maand.

Alle Jupiter X ontwerpen

Liever alles door ons laten regelen?

Klinkt dit allemaal wel erg ingewikkeld of als veel gedoe? Laat het dan lekker door ons regelen. Voor €119 per jaar regelen en betalen wij alles. Af en toe een aanpassing aan de site? Dat verzorgen we dan ook voor jou. Stuur ons een mailtje en het wordt geregeld.

Website maken

Stap 4: website maken

Als het domeinnaam gekozen is en de hosting geregeld, gaan wij jouw website maken. Wij doen dit gelijk op jouw nieuwe domein, zodat je je nieuwe website vanaf jouw eigen computer en telefoon gelijk kunt bekijken.

Website helemaal perfect

Stap 5: correctieronde

Heb je je website gezien en wil je toch nog een paar dingen aanpassen? Door de correctieronde achteraf ben je verzekerd van een goedkope website met een professionele uitstraling die perfect bij jouw bedrijf past!

Google Mijn Bedrijf

Stap 6: aanmelden bij Google Mijn Bedrijf

Wil je ook graag een vermelding op Google? Wij regelen een aanmelding bij Google Mijn Bedrijf en andere Google diensten voor eenmalig slechts €99 euro. Hier heb je jarenlang plezier van, omdat mensen je dan snel kunnen vinden en bijvoorbeeld je openingstijden kunnen zien! Ook melden we dan aan bij Google Analytics en Search Console, zodat je goed kunt zien hoeveel mensen je website gebruiken en hoe je via Google gevonden wordt.

Architect & constructie

Evenement

Wonen & slapen

Vraag snel een website aan

Heb je nog vragen over één van onze pakketten of services? Of wil je graag zo snel mogelijk een website hebben? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar ralph@creativecreators.nl en je hoort snel van ons!

Geschatte reactietijd: binnen 1 werkdag.